Caroline Henderson fylder Sønderborg Teater med sin stærke stemme

13. February Kultur

Caroline Henderson, Danmarks ypperste jazzstemme, har samlet cremen af danske musikere, når hun  lørdag den 17. marts kommer til Sønderborg og giver en koncert i Sønderborg Teater fra klokken 20.

Det ert Sønderborghus, der har lavet aftalen med Caroline Henderson.

“Jeg har nogle af de allerbedste musikere med til Sønderborg, så jeg plukker lidt fra mit repertoire og selvfølgelig også fortolker jeg nogle af sangene fra dengang, jeg var med i Toppen af Poppen”, siger Caroline Henderson til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner.

Hendes kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.

“Det er meningen, jeg ligesom prøver at fange den stemning, der bliver ved koncerten i Sønderborg – og så bruge de sange, der lige passer ind i den. Altså kan publikum vente en bred vifte af de gode gamle sange og måske nogle af de helt nye”, siger Caroline Henderson og fortæller videre, at det med ikke helt at vide, hvilke sange, der skal synges, det kræver supergode musikere.

“Og det har jeg heldigvis”, siger sangerinden.

Du køber din BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...