Carpark North spiller på Nord-Als Musikfestival

14. marts 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Lørdag d. 14. juni står Carpark North klar på Parkscenen til Nord-Als Musikfestival – klar til at stormløbe publikum, med gammelkendte ørehængere og spritnye sange fra deres netop udkomne album ”Phoenix”. Anmelderne roser albummet, der ikke vil skuffe bandets solide fanskare.

Carpark North rammer Nord-Als Festival.

Carpark North rammer Nord-Als Musikfestival.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med på albummet er flere gæste solister, Nik & Jay er med på nummeret ”You´re my fire” og Stine Bramsen fra Alphabeat på nummeret ”32”, der nu topper iTunes-hitlisten og listen for de mest spillede sange i radioen.

Det er lykkedes trioen i Carpark North at lave nogle iørefaldende sange – sange der vil ramme plet på sommerens Nord-Als Musikfestival.

Electro-rock bandet Carpark North har siden 1999, hvor bandet blev dannet, markeret sig som ét af Danmarks førende rockbands.

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...