Carpark North spiller på Nord-Als Musikfestival

14. marts 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Lørdag d. 14. juni står Carpark North klar på Parkscenen til Nord-Als Musikfestival – klar til at stormløbe publikum, med gammelkendte ørehængere og spritnye sange fra deres netop udkomne album ”Phoenix”. Anmelderne roser albummet, der ikke vil skuffe bandets solide fanskare.

Carpark North rammer Nord-Als Festival.

Carpark North rammer Nord-Als Musikfestival.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med på albummet er flere gæste solister, Nik & Jay er med på nummeret ”You´re my fire” og Stine Bramsen fra Alphabeat på nummeret ”32”, der nu topper iTunes-hitlisten og listen for de mest spillede sange i radioen.

Det er lykkedes trioen i Carpark North at lave nogle iørefaldende sange – sange der vil ramme plet på sommerens Nord-Als Musikfestival.

Electro-rock bandet Carpark North har siden 1999, hvor bandet blev dannet, markeret sig som ét af Danmarks førende rockbands.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49