Carpark North spiller på Nord-Als Musikfestival

14. marts 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Lørdag d. 14. juni står Carpark North klar på Parkscenen til Nord-Als Musikfestival – klar til at stormløbe publikum, med gammelkendte ørehængere og spritnye sange fra deres netop udkomne album ”Phoenix”. Anmelderne roser albummet, der ikke vil skuffe bandets solide fanskare.

Carpark North rammer Nord-Als Festival.

Carpark North rammer Nord-Als Musikfestival.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med på albummet er flere gæste solister, Nik & Jay er med på nummeret ”You´re my fire” og Stine Bramsen fra Alphabeat på nummeret ”32”, der nu topper iTunes-hitlisten og listen for de mest spillede sange i radioen.

Det er lykkedes trioen i Carpark North at lave nogle iørefaldende sange – sange der vil ramme plet på sommerens Nord-Als Musikfestival.

Electro-rock bandet Carpark North har siden 1999, hvor bandet blev dannet, markeret sig som ét af Danmarks førende rockbands.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Nordborg, Frivillige

Badebroen i Holm står klar til brug

14. maj 2021 Nordborg

Nu er badebroen ved Holm igen sat i vandet og står klar til at tage imod de mange gæster – store såvel som små – der bruger broen hvert år. Siden 2012 har der været adgang til en fin badebro ved Holm og den blev købt for 90.000 kroner i forbindelse med en større udviklingsplan […]

Læs mere...