Carpark North spiller på Nord-Als Musikfestival

14. marts 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Lørdag d. 14. juni står Carpark North klar på Parkscenen til Nord-Als Musikfestival – klar til at stormløbe publikum, med gammelkendte ørehængere og spritnye sange fra deres netop udkomne album ”Phoenix”. Anmelderne roser albummet, der ikke vil skuffe bandets solide fanskare.

Carpark North rammer Nord-Als Festival.

Carpark North rammer Nord-Als Musikfestival.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med på albummet er flere gæste solister, Nik & Jay er med på nummeret ”You´re my fire” og Stine Bramsen fra Alphabeat på nummeret ”32”, der nu topper iTunes-hitlisten og listen for de mest spillede sange i radioen.

Det er lykkedes trioen i Carpark North at lave nogle iørefaldende sange – sange der vil ramme plet på sommerens Nord-Als Musikfestival.

Electro-rock bandet Carpark North har siden 1999, hvor bandet blev dannet, markeret sig som ét af Danmarks førende rockbands.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...