Cartoon Network fylder Børneland med masser af aktiviteter

3. juli 2017 Kultur

Igen i år får Børneland besøg af den landdækkende karavane med sjove aktiviteter og konkurrencer. Søndag kan børnene prøve sjove aktiviteter, vinde seje præmier og møde nogle af figurerne fra Cartoon Network’s serier.

Ved du hvad dine yndlingsfigurer fra Cartoon Network laver når de holder sommerferie? De kommer da ud til dig! I år kan man opleve flere af de kendte figurer når Cartoon Network på sommerturné kommer til Børneland. Der vil være shows med de skøre Finn og Jake fra Eventyrtid, den seje Ben 10 og hans aliens og de sjove Powerpuff piger. Udover at se figurerne på de skrå brædder kan du møde dem, tage billeder med dem og måske få en high five eller en krammer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Søndagen er traditionen tro en stor besøgsdag i Børneland. Når Børnene kommer ud fra den årlige ringriderfrokost, vil Cartoon Network på sommerturné starte deres aktiviteter op. Så der bliver tryk på”, siger formand for Børnekomiteen Brian Jørgensen i en pressemeddelelse.

En af årets nyheder, er af den helt store slags, en 7 meter høj og 11 meter lang Powerpuff rutchebane. Her kan børnene få lov at prøve hvordan der er at næsten flyve ligesom Powerpuff pigerne. Er man mere til Transformers og NERF vil der være sejt legetøj til fri leg, og børnene kan udfordre hinanden til en venskabelig kamp på den store oppustelige NERF bane.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover de sjove figurer vil området være fyldt med aktiviteter for små og store og masser af konkurrencer. Bordene vil bugne med legetøj fra My Little Pony, NERF, Transformers, Play-Doh og Doh Vinci som vil være til fri leg. Der vil også være en kæmpe oppustelig Twister bane, hvor børnene vil kunne prøve det klassiske spil på en ny og meget underholdende måde.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...