Casey Jones leverer musikken i Fox and Hounds

5. november 2019 Kultur

Den 15. og den 16 november er der livesmusik på Fox and Hounds i Store Rådhusgade i Sønderborg.

Musikken, der begge aftener begynder klokken 22:30 er med Casey Jones, som er en 35-årig amerikansk musiker med lang tids erfaring og en stærk personlighed. Han har spillet musik hele sit liv og optrådt over hele det sydlige og østlige USA. Som soloartist-  eller med et band – leverer han en energisk sceneoptræden med en varieret blanding af rock, reggae, blues, folk og funk.

Casey Jones er vokset op som del af en baptistkirken hjembyen Knoxville i et kreativt musikalsk miljø tæt på The Smoky Mountains, skriver Fox and Hounds.

Han er inspireret af kendte kunstnere som Robert Johnson, Bob Marley, Jimi Hendrix og U2 for blot at nævne nogle få. Hans sjældne stil giver de musikalske fortolkninger en ny kant og hans originale sange har et unikt personlig præg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...