Christoffer Brodersen glæder sig til En Søndag på Als

10. juni 2014 Kultur

Selvom der er adskillige uger, inden den store havefest: En Søndag på Als, der finder sted den 24. august ved Augustenborg Slot, så er Christoffer

Christoffer Brodersen finpudser de sange, vi skal høre til En Søndag på Als.

Christoffer Brodersen finpudser de sange, vi skal høre til En Søndag på Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brodersen begyndt at glæde sig.

– Jeg er da glad for, jeg er inviteret for femte gang, siger Christoffer Brodersen til Sønderborg Nyt. Han er især glad for, at arrangørerne bag En Søndag på Als altid har sørget for strålende solskin under koncerten.

Der er flere solister på programmet og de kommer skiftevis på scenen, hvor de synger et nummer eller to – og så kommer den næste kunstner ind og fortsætter.

– Det er dejligt for os, der skal optræde, at vi giver et enkelt nummer eller to og går ud igen. Så har vi nemlig tid til at hygge os sammen bag scenen, siger Christoffer Brodersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er en god og afvekslende for  publikum og for os, siger han.

På banneret med En Søndag på Als på Sønderborg Nyts forside kan du bestille din billet til Solskinskoncerten ved Augustenborg Slot – eller du kan bestille nu ved at klikke på billedet af Augustenborg Slot:

aug6

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...