Christoffer Brodersen glæder sig til En Søndag på Als

10. juni 2014 Kultur

Selvom der er adskillige uger, inden den store havefest: En Søndag på Als, der finder sted den 24. august ved Augustenborg Slot, så er Christoffer

jpg” alt=”Christoffer Brodersen finpudser de sange, vi skal høre til En Søndag på Als.” width=”295″ height=”300″ /> Christoffer Brodersen finpudser de sange, vi skal høre til En Søndag på Als.

Brodersen begyndt at glæde sig.

– Jeg er da glad for, jeg er inviteret for femte gang, siger Christoffer Brodersen til Sønderborg Nyt. Han er især glad for, at arrangørerne bag En Søndag på Als altid har sørget for strålende solskin under koncerten.

Der er flere solister på programmet og de kommer skiftevis på scenen, hvor de synger et nummer eller to – og så kommer den næste kunstner ind og fortsætter.

– Det er dejligt for os, der skal optræde, at vi giver et enkelt nummer eller to og går ud igen. Så har vi nemlig tid til at hygge os sammen bag scenen, siger Christoffer Brodersen.

– Det er en god og afvekslende for  publikum og for os, siger han.

På banneret med En Søndag på Als på Sønderborg Nyts forside kan du bestille din billet til Solskinskoncerten ved Augustenborg Slot – eller du kan bestille nu ved at klikke på billedet af Augustenborg Slot:

aug6

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk