CityIT: Opgaverne breder sig mere end ventet

1. juni 2014 Erhverv

De to iværksættere, Kaj Villadsen og René Michael Kanne, er blevet overrasket over, at de har få et flere følge-opgaver end ventet i deres nystartede virksomhed, der tilbyder it-support til private og virksomheder.

René Michael Kanne og Kaj Villddsen er sammen om City It.

René Michael Kanne og Kaj Villddsen er sammen om City It.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi regnede med standardopgaver, men der er fulgt meget mere med. Blandt andet printer vi en del brochurer og lignende for vores kunder, siger René Michael Kanne til Sønderborg Nyt.

– CityIT lægger sig i selen for at yde god service, uanset om der skal laves netværk eller investeres i hardware – og så printer vi gerne brochurer og løser grafiske opgaver, siger Kaj Villadsen til Sønderborg Nyt.

Som en del af den gode service er fleksibel arbejdstid, så eventuelle it-problemer kan blive løst hurtigst muligt.

– Mange større og mindre virksomheder er jo net-afhængige, så tingene skal jo virke, siger René Michael Kanne, der gerne starter bilen tidligt og sent.

Blandt kunderne er: SH Bilcenter, Peter Moos, Synshallen på Kærvej og Dansk Autohjælp.

– Vi har kundevenlige priser, siger de to iværksættere og det gælder både på hardware og support.

Besøg virksomheden på linket: CityIT

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...