Claus Klaris vil have gode rammer til aktive ældre

9. november 2017 KV2017

Næstformand i Sundhedsudvalget Claus Klaris, Venstre, skriver:

Vi har et stigende antal af ældre i vores kommune. Det er en helt naturlig del af den befolkningsudvikling, som vi ser i Danmark.

Vi skal sikre tilbud til den voksende gruppe af seniorer i Sønderborg Kommune.

Jeg vil arbejde for, at der i Sønderborg Kommune er rammer til rådighed i dagtimerne, ligesom kommunen skal gå i dialog med foreningslivet for at sikre, at instruktører og foreninger kan skabe de bedst mulige aktiviteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle undersøgelser viser, at det vigtigste ved folkesundheden er bevægelse  –  det er gældende for alle aldersgrupper. Det at bevæge sig skal motiveres og fremmes.

Jeg vil arbejde for, at foreninger kan modtage et tilskud i samme stil som Sønderborgordningen – til gavn for vores seniorborgere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...