CMS hjælper Kræftens Bekæmpelse med at træde til

12. august 2013 Uncategorized

Det store cykleprojekt Træd Til har også en gren i Sønderborg den 8. september og her er det Cyklemotion Sønderborg, der har takket ja til opgaven med at koordinere et motionsløb på 25 km, 65 km eller 110 km. Deltagerne vælger selv deres distance, som har start og mål pIMG_9960å Ringriderpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er sørget for depoter undervejs, så der kan spises lidt sundt på turen og så er der også både mad og drikke på Ringriderpladsen, siger Henry Frederiksen fra CMS. Han fortæller, at flere end 100 cyklister allerede er tilmeldt.

– Klokken 10 sendes rytterne afsted på de 110 kilometer og en halv time senere er det motionisterne til de 65 kilometer – og efter endnu en halv time, så er det dem, der vælger de 25 km, siger Henry Frederiksen. han understreger, at alle med en cykel kan være med. Det er ikke som Post Danmark Rundt, hvor det bare handler om at komme først.

Artiklen fortsætter under annoncen

Velkomst

Når rytterne er samlet, så vil Kulturudvalgsformand Stephan Kleinschmidt byde velkommen – og på Ringriderpladsen er der sikret god stemning, mens folk venter på alle dem, der Træder Til.træd til

Indtægterne fra dagen går til Kræftens bekæmpelse, der også støttes fra lignende cykleløb i seks andre byer.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...