CMS hjælper Kræftens Bekæmpelse med at træde til

12. august 2013 Uncategorized

Det store cykleprojekt Træd Til har også en gren i Sønderborg den 8. september og her er det Cyklemotion Sønderborg, der har takket ja til opgaven med at koordinere et motionsløb på 25 km, 65 km eller 110 km. Deltagerne vælger selv deres distance, som har start og mål pIMG_9960å Ringriderpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er sørget for depoter undervejs, så der kan spises lidt sundt på turen og så er der også både mad og drikke på Ringriderpladsen, siger Henry Frederiksen fra CMS. Han fortæller, at flere end 100 cyklister allerede er tilmeldt.

– Klokken 10 sendes rytterne afsted på de 110 kilometer og en halv time senere er det motionisterne til de 65 kilometer – og efter endnu en halv time, så er det dem, der vælger de 25 km, siger Henry Frederiksen. han understreger, at alle med en cykel kan være med. Det er ikke som Post Danmark Rundt, hvor det bare handler om at komme først.

Artiklen fortsætter under annoncen

Velkomst

Når rytterne er samlet, så vil Kulturudvalgsformand Stephan Kleinschmidt byde velkommen – og på Ringriderpladsen er der sikret god stemning, mens folk venter på alle dem, der Træder Til.træd til

Indtægterne fra dagen går til Kræftens bekæmpelse, der også støttes fra lignende cykleløb i seks andre byer.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...