CMS: Sønderborg cykler – vil du køre med?

8. marts 2015 Kultur

Cyklemotion Sønderborg er er af de steder, hvor de ikke alene snakker om, at i Sønderborg cykler vi. De gør det faktisk også i praksis. Og det gælder både de cyklister, der nyder at trille afsted med cykelkurv og termokande og så dem, der vil køre stærkt på stier eller landevej.

Henry Frederiksen synes, der er endnu flere, der skal dele cykleglæden i flok.

Henry Frederiksen synes, der er endnu flere, der skal dele cykleglæden i flok.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du synes, det kunne være hyggeligt at cykle sammen med andre, så kom til informationsmøde, mandag den 16. marts kl. 19.00. Klubben bor på Verdens Ende i nummer 6.

“Kom og hør om vores klub, hvilke hold vi har, hvordan vi cykler og hvor langt”, siger Henry Frederiksen. der selv har cyklet tusindevis af kilometer i klubtøjet.

“Mens vi drikker en kop kaffe, fortæller vi om vores tilbud til alle cykleglade, dem på racere, mountainbikes og almindelige cykler”, siger han. Netop det herlige fællesskab i klubben gør, at det er lidt lettere at svinge sig i sadlen og komme afsted.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...