CO2-neutral tur langs Flensborg Fjord

19. september 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Den 27. september ruller over 50 elbiler og cykler ud på deres lydløse tur rundt i grænseregionen. En tur som giver publikum mulighed for at afprøve elbilerne og komme helt tæt på teknologien.

Turen er en del af en aktiviteterne i temadagene om Bæredygtig Mobilitet, som arrangeres af Artefact i Glücksburg. Weekenden d. 26-28. september er der i shoppingcentret Fördepark i Flensborg en udstilling af elbiler, mulighed for at prøvekøre både el-biler, busser og cykler og masser af aktiviteter omkring CO2-neutral kørsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

unnamed

Sønderborg Forsynings parkeringsplads på Ellegårdvej er i år udgangspunkt for Tour de Flens – en CO2-neutral tur rundt om Flensborg Fjord. Her samles alle deltagere fra morgenstunden, og mens der er morgenmad, taler og musik, er der mulighed for at tanke bilen med strøm, så den er klar og fuldt opladt til turen. Sønderborg Forsyning har valgt at støtte op om turen og deltager selv med firmaets 3 el-biler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkomne til at kigge forbi, når køretøjerne sendes afsted.

Turen starter kl. 10.30 og herefter køres der gennem Sønderborg by til Dybbøl Mølle. Turdeltagerne fortsætter til et besøg ved Easywind i Tørsbøl, videre til Kollund og gør holdt i Fördepark i et par timer. Turen slutter ved Artefact i Glücksburg hvor deltagerne tages imod af byens borgmester.

Arrangørerne håber med turen at kunne øge kendskabet til mulighederne for CO2-neutral kørsel.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...