CO2-neutral tur langs Flensborg Fjord

19. september 2014 Erhverv

Den 27. september ruller over 50 elbiler og cykler ud på deres lydløse tur rundt i grænseregionen. En tur som giver publikum mulighed for at afprøve elbilerne og komme helt tæt på teknologien.

Turen er en del af en aktiviteterne i temadagene om Bæredygtig Mobilitet, som arrangeres af Artefact i Glücksburg. Weekenden d. 26-28. september er der i shoppingcentret Fördepark i Flensborg en udstilling af elbiler, mulighed for at prøvekøre både el-biler, busser og cykler og masser af aktiviteter omkring CO2-neutral kørsel.

unnamed

Sønderborg Forsynings parkeringsplads på Ellegårdvej er i år udgangspunkt for Tour de Flens – en CO2-neutral tur rundt om Flensborg Fjord. Her samles alle deltagere fra morgenstunden, og mens der er morgenmad, taler og musik, er der mulighed for at tanke bilen med strøm, så den er klar og fuldt opladt til turen. Sønderborg Forsyning har valgt at støtte op om turen og deltager selv med firmaets 3 el-biler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkomne til at kigge forbi, når køretøjerne sendes afsted.

Turen starter kl. 10.30 og herefter køres der gennem Sønderborg by til Dybbøl Mølle. Turdeltagerne fortsætter til et besøg ved Easywind i Tørsbøl, videre til Kollund og gør holdt i Fördepark i et par timer. Turen slutter ved Artefact i Glücksburg hvor deltagerne tages imod af byens borgmester.

Arrangørerne håber med turen at kunne øge kendskabet til mulighederne for CO2-neutral kørsel.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...