“Coast” forsanger Paul Eastham i velgørenhedskoncert for 18-årige Louisa

26. september 2015 Kultur
navn-1001

“Coast” forsanger Paul Eastham og 18-årige Louisa Erichsen der næste år rejser til Sydafrika for at være frivillig i en organisation der hjælper vilde dyr i naturen

Fredag aften stod Paul Eastham, forsangeren fra bandet Coast, på scenen hos Frøken Jensen i Skelde. Koncerten var en velgørenhedskoncert til fordel for den 18-årige Louisa Erichsen. For at forstå baggrunden for, at Paul Eastham denne fredag spiller gratis til ære for Louisa, skal vi tilbage til april måned i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Familien Erichsen var taget til en koncert med Coast, og da de kommer hjem fra koncerten, opdager de til deres store forfærdelse, at der har været uindbudte gæster i hjemmet.

De ubudne gæster havde bla. stjålet de penge familiens 18-årige datter, Louisa, havde sparet op i forbindelse med hende rejse til Sydafrika i 2016. Familiens forsikringsselskab dækkede desværre kun en del af de stjålne penge.

Og det er her Paul Eastham kommer i spil. Han blev så dybt berørt da han hørte den triste historie, at han straks tilbød at give en koncert, hvor han ville donere alle pengene fra indgangen til Louisa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor stod Paul Eastham på scenen hos Frøken Jensen i Skelde, hvor han optrådte med en intim koncert, hvor omtrent 70 personer var mødt op. Paul Eastham valgte også at sætte en guitar på auktion.

Den endte med at gå for 650 kroner, der ligesom entrépengene går til at støtte Louisas rejse til Sydafrika, hvor hun har meldt sig som frivillig hos en organisation der hjælper vilde dyr i naturen.

 

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...