Comwell: Vind en festlig aften med god mad, musik og dans

10. april 2015 Kultur

Lørdag den 18. april slår Hotel Comwell dørene op til en festlig aften med god mad, musik og dans. Og det er en aften for alle de mennesker, der ikke bor på hotellet. Saml vennerne og tag afsted i samlet trop til en festlig oplevelse, hvor I allesammen kan slå jer løs.

Musikken klarer Jønne, som er en glad og positivt indstillet gut, der har spillet danse- og popmusik siden 1978. Repertoiret består hovedsaglig af danske og udenlandske hits fra 70’erne – 80’erne og op til i dag. Musik med gang i – numre alle kender – ung som gammel.comwell - revy

Artiklen fortsætter under annoncen

Når gæsterne dukker på, bydes der på en velkomstdrink og den følges af en tre-retters menu. Det er køkkenchefen der sætter nogle spændende retter sammen og hvad det bliver, skal være en overraskelse.

“Det koster lige under 500 kroner pr. gæst at deltage og det synes vi er billigt, når der både er velkomstdrink, lækker mad og en festlig aften for danseglade, voksne mennesker”, siger hoteldirektør Helle Miang. Hun fortæller, der efter hendes mening mangler et dansested for de mennesker, der ikke længere synes diskotekerne frister. Og når nu Helle Miang har et helt hotel, så er det jo oplagt, at scenen sættes til en festlig aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal bestilles bord på telefon: 74 42 19 00.

Vind en aften for to

Hvis du vil have chancen for at vinde menu for to på danseaftenen den 18. april, så skal du klikke på linket herunder comwellog så skal du fortælle, hvorfor du gerne vil med til en festlig aften for voksne, hvor der bydes på både lækker mad og god dansemusik.

Og når du alligevel er inde på Hotel Comwells Facebook, så kan du jo lige “Like” den.

Hotel Comwell offentliggør navnet på vinderen i konkurrencen på hotellets Facebook mandag den 13. april kl. 14.

Link til Hotel Comwell er her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...