Copenhagen Drummers kommer til Sønderborg

8. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

De pyrotekniske tromme-drenge fra Copenhagen Drummers gentager succesen på Sønderborg Teater 24. marts klokken 20.

Når gutterne fra Copenhagen Drummers går på scenen, sker det i et inferno af ild, vand, lys og hårdtslående rytmer. De staver show med stort S, og det gentager sig, når de 24. marts gæster Sønderborg Teater.

Det er nu over seks siden, at Copenhagen Drummers vandt Talent 2010 på DR og for alvor blev sat på Danmarkskortet. Det var spadestikket til over tusind shows i både ind- og udland. I 2013 kulminerede det, da de stod side om side med Emmelie De Forest i Dansk Melodi Grand Prix og senere Eurovision Song Contest – og vandt det hele.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele startede i Livgarden

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under drengenes tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. Som de selv siger det:

Med en meget firkantet hverdag og regler for trommestil og udførsel, havde de et behov for at komme ud med alle de skæve idéer og tanker omkring, hvordan trommer også kunne være. Det var i de tanker, at Copenhagen Drummers blev skabt – et fristed for idéer og skæve tanker om, hvordan trommer og rytmer kunne gøres endnu mere fascinerende og spændende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker gerne i shows, hvor der bliver trommet på alt det, der kan trommes på. Fra skraldespande over trappestiger til særligt designede trommer, der eksploderer i ild, vand og diskolys. Der er fart over feltet, og publikum når ikke at få pulsen ned, før det hele er overstået.

Billetter til koncerten kan købes på Ticketmaster

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...