Copenhagen Drummers kommer til Sønderborg i marts

7. oktober 2017 Kultur

Det nærmer sig betegnelsen ”husorkester”, forholdet mellem Copenhagen Drummers og Sønderborg Teater. Publikum i alle aldre møder trofast op, når trommedrengene indtager scenen i deres imponerende lys- og lydshow, der også giver den pyrotekniske kreativt et godt skud kreativitet.

Nu er det atter så vidt. De københavnske trommeslagere er tilbage med et nyt og medrivende show, hvor de i løbet af 90 minutter tager publikum med ind i deres fantasifulde univers.

Et univers skabt ud fra deres kreativitet og passion for musik og koreografi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med et fascinerende lysshow, kreativt trommespil samt effekter som ild og vand, når

Copenhagen Drummers nye højder i showet “LIGHTS ON”.

Det startede med talentshow 

Det er nu mere end syv år siden, at Copenhagen Drummers vandt Talent 2010 på DR og for alvor blev sat på verdenskortet. Det var spadestikket til over tusind shows i både ind- og udland. I 2013 kulminerede det, da de stod side om side med Emmelie De Forest i Dansk Melodi Grand Prix og senere Eurovision Song Contest og vandt det hele, skriover Kulturforltningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem de sidste to år har Copenhagen Drummers turneret Danmark tyndt med Elements Tour, som blev taget fremragende imod af både anmeldere og publikum.

Showet er på Sønderborg Teater fredag 2. marts 2018 begynder klokken 20.

Billetter koster 294 kroner og kan erhverves på www.ticketmaster.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunens borgerrådgiver er klar til at hjælpe

22. juni 2021 Samfund

Den nye borgerrådgiver i Sønderborg Kommune, Maria Eline Bonefeld, er klar til at tage imod henvendelser fra borgere. Hun træffes på sit kontor på Rådhuset. Kontakt hende på mail eller telefon for en aftale. Borgerrådgiverens opgave er blandt andet at hjælpe borgere og virksomheder med at forstå afgørelser fra kommunen, finde vej i den kommunale […]

Læs mere...