Copenhagen Drummers spiller i Sønderborg Teater

13. januar 2016 Kultur

For seks år siden blev de landskendte, da de vandt Talent 2010 på DR og endnu mere kendte, da de for tre år siden leverede den smittende fløjte- og trommebaggrund til Emmelie De Forest’ sejr i først Dansk Melodi Grandprix og siden hele Eurovision Song Contest.

Lørdag den 12. marts kommer Copenhagen Drummers til Sønderborg Teater med et festfyrværkeri af rytme, lyd og lys, der ikke efterlader publikum stille på stolene, skriver Center for Kultur i en pressemeddelelse.

copenhagen drummers

Artiklen fortsætter under annoncen

Trommer for Dronningen

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under drengenes tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. Det var en verden fyldt med traditioner og historie. Med en firkantet hverdag og regler for trommestil og udførsel havde drengene et behov for at give afløb for skæve idéer og tanker om, hvordan trommespil også kunne udføres.

Det var ud fra de tanker, at Copenhagen Drummers blev skabt: Det blev et fristed for ideer og skæve tanker om, hvordan trommer og rytmer kunne gøres endnu mere fascinerende og spændende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bliv blæst væk

I dag opfører Copenhagen Drummers deres egne livekoncerter, hvor publikum bliver opslugt i de smukke og fantasifulde universer, som bliver skabt ud af en enorm kreativitet og passion for musik og koreografi.

Sammenspillet mellem lys og lyd skaber en unik stemning, der giver publikum følelsen af at være en del af universet og historien, som bliver fortalt af drengene.

Koncerten 12. marts begynder klokken 20. Billetter sælges på www.sonderborgbilletten.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk