Cross Border Esport hjalp Felsted Hallen med esportudstyr

16. juni 2017 Kultur

Felsted Hallen ønsker at opfylde ungdommens efterspørgelse på esport. En svær mission at komme i mål med, da etablering og udstyr hurtigt kan koste optil 200.000 kr.

”Samarbejdet med Cross Border Esport S/I betyder, at vi kan tilbyde de unge at træne og spille på udstyr de ikke har derhjemme”, siger Ken Steffensen Hansen, halinspektør Felsted Hallen

Computerne og Gear4u gamerstole er af høj kvalitet og består bl.a. af elementer fra de førende gaming-brands MSI, Corsair og ASUS.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cross Border Esport S/I har til formål at udvikle og grundfæste esport i Sønderjylland og grænseregionen. Dette gøres ved at opbygge og afvikle et tilbagevendende stort internationalt esportevent i Sønderborg med optil 1.000 deltagere og 2.500 tilskuere. Udstyret der bruges til eventen udlånes efterfølgende til esportsforeninger. Felsted Hallen og Felsted IF er den første forening der får computere stillet til rådighed.

”Vi er glade for at vores organisation allerede nu har skabt så stor opmærksomhed og goodwill, at vi inden vores første store event, kan bistå første forening med at opstarte esport”, siger bestyrelsesformand Thomas Bjørn-Lüthi fra  Cross Border Esport S/I i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

” Vores triple use koncept virker, og vores mål er at vi i 2018 kan hjælpe seks esportsforeninger i Sønderjylland og grænseregionen”

Fællesskab, sammenhold og god træning

Felsteds nye esports lokale står klar til brug og til august vil Felsted IF sammen med Felsted Skole og Felsted Hallen opbygge en esports afdeling, der møder de unge i deres universe, men samtidig bygger på de danske foreningsværdier.

”Sammen med de unge vil vi opbygge et esportsmiljø, hvor der både trænes i computerspillene, men også trænes fysisk” siger Hansi Karlsson, formand Felsted IF.

”For at udvikle sig i esporten, er det fysiske element lige så vigtigt som det spiltekniske. Ellers får man svært ved at kunne koncetrerer sig i de lange kampe som kan tage op til tre timer.”

I foreningen vil der være et stort fokus på at skabe fede fællesskaber på tværs af aldersgrupper, imellem skole, klub og forening.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...