Cross Border Esport nomineret i Dust2.dk Awards

1. januar 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Så er tiden kommet til at uddele Dust2.dk Awards for 2017, og ligesom sidste år skal der i hver kategori findes en vinder. Der er lidt flere af dem i år, og samtidig har Dust2.dk-panelet selv udvalgt vinderen, fremfor brugerne der stemte sidste år, skriver Dust2.dk i en pressemeddelelse.

Hele 10 kategorier er det blevet til i år, hvor der udover de to kategorier årets hold og spiller også er fokus på spilleroller, gennembrud, Dust2.dk hold og spiller, årets event, årets bommert samt årets LAN-historie.

Artiklen fortsætter under annoncen

I modsætning til mange tidligere år har Danmark i 2017 været beriget med intet mindre end to events, hvor eliten deltog, og de store, flotte scener er noget, som det danske publikum har råbt på længe. Det ene af dem, var det store Cross Border Event i Sønderborg og nu er det nomineret af Dust.

Årets event

BLAST Pro Series

ESL Pro League Finals Odense

Cross Border Esport 2017

Copenhagen Games 2017

CG LAN 2017

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...