Cross Border Esport uddanner trænere og instruktører

27. januar 2018 Kultur

Lørdag fra 11-16, mødes 22 esports trænere, instruktører og undervisere fra hele Jylland til første CBE Coaches Network.

”Vi oplever en efterspørgelse på træner og instruktøruddannelser i esport, men grundet manglende viden og kendskab til emnet, er der ingen uddannelse i Danmark, der kan imødekomme efterspørgelsen”, siger  Thomas Bjørn-Lüthi, bestyrelsesformand Cross Border Esport i en pressemeddelelse.

Coaches network er et gratis initiativ, som skal være med til at skabe en ramme for at trænere, instruktører og undervisere samme udvikler og deler undervisningserfaringer. Sammen vil erfaringer og øvelser blive registret og opsamlet, så der på sigt er indsamlet praksis viden, der kan videregives til fremtidens trænere i esport.

Coaches Network afholdes i Sønderborg e-Sports lokaler på BC Syd i Sønderborg.

Coaches Network 2018

  • 4 Coaches Network Samlinger
  • 2 Træner Bootcamps
  • 1 Studietur
  • Coaches Network gear og undervisningsmateriale

Coaches Network Samlinger

Samlinger med fagligt indhold, udvikling og arbejde med faglige undervisningsredskaber. Bliver afholdt

Træner Bootcamps

To bootcamps, hvor trænere laver sociale aktiviteter, fysiske øvelser og har det sjovt med deres sport sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Studietur

Der vil blive arrangeret en studietur til en af de store esportsevents samt med besøg af en esportsklub/hold og snakke om træning.

Coaches Network gear og undervisningsmateriale

Alle deltagere vil modtage Coaches Network udstyr, samt special lavet undervisningsmateriale til brug hjemme i klubberne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...