Cross Border Esport uddanner trænere og instruktører

27. januar 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag fra 11-16, mødes 22 esports trænere, instruktører og undervisere fra hele Jylland til første CBE Coaches Network.

”Vi oplever en efterspørgelse på træner og instruktøruddannelser i esport, men grundet manglende viden og kendskab til emnet, er der ingen uddannelse i Danmark, der kan imødekomme efterspørgelsen”, siger  Thomas Bjørn-Lüthi, bestyrelsesformand Cross Border Esport i en pressemeddelelse.

Coaches network er et gratis initiativ, som skal være med til at skabe en ramme for at trænere, instruktører og undervisere samme udvikler og deler undervisningserfaringer. Sammen vil erfaringer og øvelser blive registret og opsamlet, så der på sigt er indsamlet praksis viden, der kan videregives til fremtidens trænere i esport.

Artiklen fortsætter under annoncen

Coaches Network afholdes i Sønderborg e-Sports lokaler på BC Syd i Sønderborg.

Coaches Network 2018

  • 4 Coaches Network Samlinger
  • 2 Træner Bootcamps
  • 1 Studietur
  • Coaches Network gear og undervisningsmateriale

Coaches Network Samlinger

Samlinger med fagligt indhold, udvikling og arbejde med faglige undervisningsredskaber. Bliver afholdt

Træner Bootcamps

To bootcamps, hvor trænere laver sociale aktiviteter, fysiske øvelser og har det sjovt med deres sport sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Studietur

Der vil blive arrangeret en studietur til en af de store esportsevents samt med besøg af en esportsklub/hold og snakke om træning.

Coaches Network gear og undervisningsmateriale

Alle deltagere vil modtage Coaches Network udstyr, samt special lavet undervisningsmateriale til brug hjemme i klubberne.

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...