Cykelringridningen foregår i Børneland

20. juni 2014 Kultur

Sidste år fik Børneland den store plads, hvor kræmmerne ellers havde deres mange stande. Og sådan bliver det også i år, hvor Børneland bliver større end nogensinde.

Slut med at styre udenom hestepærerne.

Slut med at styre udenom hestepærerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har tidligere haft sergentelever til at stå for en militær forhindringsbane, men nu har vi ikke sergentelever i Sønderborg mere. Heldigvis har Hjemmeværnet sagt, at de gerne vil hjælpe os, siger Ringriderkomiteen. Ud over Hjemmeværnets soldater, så kommer der også en politimand på besøg hos børnene i Børneland.

Ikke mere slalom-kørsel

Nyt er også, at de mange cykleglade børn, der skal trille med i Fri BikeShops cykelringridning ikke længere skal tage turen til galgerne i slalom på grund af hestepærerne.

– Børnene får deres egne galger sat op i Børneland, siger komiteen.

 

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...