Dæmonkratiet – standup-show på Gråsten Landbrugsskole

5. marts 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

Vi kan stemme til folketingsvalget, svare på meningsmålinger, indstille borgerforslag, sende sms’er direkte ind på skærmen i tv og vælge hvem der skal vinde en Zulu Award eller Vild Med Dans – og vi kan vitterligt blæse vores holdninger ud til hele verden med Mark Zuckerbergs Facebook-megafon. Men det er tilsyneladende stadig helt umuligt at få Christiansborg til at lave grøn omstilling, eller lade være med at klippe børn i tissemanden, selvom 80 procent af befolkningen vil have det. Vi har aldrig haft mere at skulle have sagt og vi har aldrig haft mindre magt, siger komiker Michael Schøt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ham kan du møde på sæsonens sidste højskoleaften på Gråsten Landbrugsskole holdes på torsdag fra klokken 19:30 og den byder, som noget nyt, på en af Danmarks bedste unge komikere, nemlig Michael Schøt. Han er især kendt for at lave politisk satire, og hver uge kan man på nettet se og høre hans kommentarer til, hvad der er sket i ugens løb, i ’Schøtministeriet’.

Han arbejder blandt andre sammen med Flemming Jensen og er her i foråret på tur Danmark rundt med sit show:’Dæmonkratiet’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du finder din billet her på landbrugsskolens hjemmeside .

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...