Dagplejen i Hørup tænker og arbejder grønt

14. august 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Fokus på udeliv, natur og miljø er stor en del af hverdagen for både børn og voksne i Dagplejen i Hørup, som i dag modtog Naturstyrelsens ”grønne flag”, overrakt af borgmester Erik Lauritzen fra Sønderborg Kommune. Flaget markerer, at de er godkendt som Grønne Spirer.

Foto: Sønderborg Kommune

Foto: Sønderborg Kommune

Artiklen fortsætter under annoncen

  • At vi er Grønne Spirer betyder bl.a., at vi er ude hver dag. Vi følger med i årets gang, kigger på blomster og edderkopper, øver motorik og laver fx hyldeblomstsaft og ramsløgssuppe. Jeg oplever det giver gladere børn og ikke mindst mindre sygdom, siger dagplejer Bente Anderson, som modtog flaget på vegne af de i alt 9 dagplejere i Hørup.

Borgmester Erik Lauritzen var mødt op for at overrække flaget.
– Vi sætter stor pris på jeres engagement og den kreative tilgang I har i jeres arbejde med sundhed, natur og miljø. Det kreative og fornyende er noget af det, I er rigtig gode til i dagplejen. Hold fast i det, så vil dagplejen blive ved med at være et attraktivt tilbud blandt de forskellige dagtilbud, vi gerne vil tilbyde forældrene, sagde borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter overrækkelsen var der fri leg i haven ved Knøs’ gård i Hørup.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...