Dagplejen i Hørup tænker og arbejder grønt

14. august 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Fokus på udeliv, natur og miljø er stor en del af hverdagen for både børn og voksne i Dagplejen i Hørup, som i dag modtog Naturstyrelsens ”grønne flag”, overrakt af borgmester Erik Lauritzen fra Sønderborg Kommune. Flaget markerer, at de er godkendt som Grønne Spirer.

Foto: Sønderborg Kommune

Foto: Sønderborg Kommune

Artiklen fortsætter under annoncen

  • At vi er Grønne Spirer betyder bl.a., at vi er ude hver dag. Vi følger med i årets gang, kigger på blomster og edderkopper, øver motorik og laver fx hyldeblomstsaft og ramsløgssuppe. Jeg oplever det giver gladere børn og ikke mindst mindre sygdom, siger dagplejer Bente Anderson, som modtog flaget på vegne af de i alt 9 dagplejere i Hørup.

Borgmester Erik Lauritzen var mødt op for at overrække flaget.
– Vi sætter stor pris på jeres engagement og den kreative tilgang I har i jeres arbejde med sundhed, natur og miljø. Det kreative og fornyende er noget af det, I er rigtig gode til i dagplejen. Hold fast i det, så vil dagplejen blive ved med at være et attraktivt tilbud blandt de forskellige dagtilbud, vi gerne vil tilbyde forældrene, sagde borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter overrækkelsen var der fri leg i haven ved Knøs’ gård i Hørup.

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...