Dagplejen i Hørup tænker og arbejder grønt

14. august 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Fokus på udeliv, natur og miljø er stor en del af hverdagen for både børn og voksne i Dagplejen i Hørup, som i dag modtog Naturstyrelsens ”grønne flag”, overrakt af borgmester Erik Lauritzen fra Sønderborg Kommune. Flaget markerer, at de er godkendt som Grønne Spirer.

Foto: Sønderborg Kommune

Foto: Sønderborg Kommune

Artiklen fortsætter under annoncen

  • At vi er Grønne Spirer betyder bl.a., at vi er ude hver dag. Vi følger med i årets gang, kigger på blomster og edderkopper, øver motorik og laver fx hyldeblomstsaft og ramsløgssuppe. Jeg oplever det giver gladere børn og ikke mindst mindre sygdom, siger dagplejer Bente Anderson, som modtog flaget på vegne af de i alt 9 dagplejere i Hørup.

Borgmester Erik Lauritzen var mødt op for at overrække flaget.
– Vi sætter stor pris på jeres engagement og den kreative tilgang I har i jeres arbejde med sundhed, natur og miljø. Det kreative og fornyende er noget af det, I er rigtig gode til i dagplejen. Hold fast i det, så vil dagplejen blive ved med at være et attraktivt tilbud blandt de forskellige dagtilbud, vi gerne vil tilbyde forældrene, sagde borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter overrækkelsen var der fri leg i haven ved Knøs’ gård i Hørup.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...