Damefrokostbilletter sælges 10. marts i Broager Sparekasse Skansen

31. januar 2018 Kultur

Byfesten i Sønderborg håber igen på godt vejr i Kristi Himmelfartsdagene fra den 10. til den 13. maj. Det kan nemlig tydeligt aflæses på regnskabet.

Det store arrangement i Kristi Himmelfartsdagene i 2017 med Sternfahrts 3000 brandmænd og godt vejr gav et resultat til ungdomsarbejdet på  400.000 kroner til fordeling blandt de tre klubber, Brydeklubben Alsia, Vidar-Ulkebøl Håndbold og Ulkebøl Gymnastik, der står bag Byfesten i Sønderborg. Det gode økonomiske resultat lykkes kun på grund af de mange besøgende på Ringriderpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var virkelig gang i Ringriderpladsen i 2017, og det håber Byfesten også bliver muligt i 2018.

Byfesten i Sønderborg, Kjærs Tivoli og kræmmermarkedet er igen i år klar til at give byens besøgende og de lokale borgerne en god oplevelse med bl.a. E-sport som noget nyt på programmet.

Det gode vejr er bestilt, og de mange hjælpere arbejder lige nu på højtryk for at få arrangementet op at køre, skriver Byfestens arrangører i en pressemeddelelse.

Salg af billetter til årets damefrokost flytter i år fra Alsion til Broager Sparekasse/Skansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget foregår lørdag den 10. marts fra kl. 8.00

Se billeder fra Damefrokosten 2017 HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...