Damefrokostbilletter sælges 10. marts i Broager Sparekasse Skansen

31. januar 2018 Kultur

Byfesten i Sønderborg håber igen på godt vejr i Kristi Himmelfartsdagene fra den 10. til den 13. maj. Det kan nemlig tydeligt aflæses på regnskabet.

Det store arrangement i Kristi Himmelfartsdagene i 2017 med Sternfahrts 3000 brandmænd og godt vejr gav et resultat til ungdomsarbejdet på  400.000 kroner til fordeling blandt de tre klubber, Brydeklubben Alsia, Vidar-Ulkebøl Håndbold og Ulkebøl Gymnastik, der står bag Byfesten i Sønderborg. Det gode økonomiske resultat lykkes kun på grund af de mange besøgende på Ringriderpladsen.

Der var virkelig gang i Ringriderpladsen i 2017, og det håber Byfesten også bliver muligt i 2018.

Byfesten i Sønderborg, Kjærs Tivoli og kræmmermarkedet er igen i år klar til at give byens besøgende og de lokale borgerne en god oplevelse med bl.a. E-sport som noget nyt på programmet.

Det gode vejr er bestilt, og de mange hjælpere arbejder lige nu på højtryk for at få arrangementet op at køre, skriver Byfestens arrangører i en pressemeddelelse.

Salg af billetter til årets damefrokost flytter i år fra Alsion til Broager Sparekasse/Skansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget foregår lørdag den 10. marts fra kl. 8.00

Se billeder fra Damefrokosten 2017 HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...