Damefrokosten er aflyst

Top Top Partyband. Arkivfoto
Top Top Partyband. Arkivfoto
12. april 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Vidar-Ulkebøl Håndbold & Ulkebøl Gymnastik, der er klubberne bag Sportens Venner Sønderborg, har valgt at aflyse Damefrokosten i Sydjysk Sparekasse Skansen.

”Der er i år for få deltagere, og dermed ikke længere økonomi i det. Vi kan derfor ikke forsvare at trække på alle de frivillige kræfter. Efter 45 fantastiske fester gennem årene, er vi selvfølgelig kede af at måtte aflyse. Hvem ved, om nogle ildsjæle pludselig får en god idé, og sætter noget i søen. Men lige nu vælger vi at sætte Damefrokosten på pause nogle år”, siger talsmændene Lone og Tanja i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Tak til alle de trofaste piche der har deltaget gennem årene. Selvfølgelig også en stor tak til sponsorer, alle de frivillige kræfter fra klubberne, samt alle øvrige hjælpere, der har været med til at skabe 45 fede fester”.

Alle der har købt billetter, bliver kontaktet direkte snarest muligt, og får naturligvis refunderet billettens pris.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...