Dance All Over klar til både sjov og sund sæson

1. september 2014 Uncategorized

Sønderborgområdets flerstrengede danseforening, Dance All Over, spiller op til endnu en sæson. Og der bydes på masser af forskellige former for dans. Og de alle har det tilfælles, at de styrker din sundhed på en sjov måde.1919658_894396783923541_6148010863753490895_n

Artiklen fortsætter under annoncen

Dance All Over kombinerer det sjove og det sunde.

Dance All Over kombinerer det sjove og det sunde.

Holdet med Zumba Gold er for danseglade voksne i alle aldre, der ikke er til højt tempo: Det kan være seniorer og folk med skader, der har brug for at komme i gang igen. Holdet er også perfekt til overvægtige mennesker, der skal passe på deres led.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er Zumba Gold hold i Sønderborg, Gråsten og Rinkenæs.

Hvis kæresten eller ægtefællen vil med, så er Bugg en oplagt mulighed. Bugg er en ”swing”-lignende dans. Grundtrinene består af fire gangtrin, herefter kommer så alle variationer som består af mange drejninger. Det er takten i musikken, som bestemmer hastigheden i dansen. Dansen består mest af forskellige ture og drejninger.

  • Der er rigtigt meget at vælge mellem i Dance All Over, siger instruktør Betina Sommerset til SønderborgNyt. Hun råder eventuelle deltagere til at besøge hjemmesiden og så lade sig friste af den store bredde, der er i foreningens tilbud.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Hos Dance All Over er det sådan, at melder du dig til et hold, så kan du være med på de andre hold også – uden at skulle tage flere penge op af lommen, siger Betina Sommerset. Altså kan du prøve hele buketten og finde det hold, du allerhelst vil være med på, når først du er meldt ind i foreningen.

Det er HER viften for de danseglade findes.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...