Danfoss Orkestret skal have ny dirigent

19. november 2015 Kultur

Fra årsskiftet er John Bøgelund Frederiksen Kultur og Borgerservicechef i Silkeborg Kommune og det betyder 10156044_541743089279376_6767100698239029502_nsamtidig, der skal findes en ny dirigent, der kan hjælpe Danfoss Orkestret videre i deres udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den første tid kommer jeg til at køre fra Sønderborg til Silkeborg, så jeg kan hjælpe med at finde en rigtige, der kan overtage Danfoss-musikerne”, siger John Frederiksen til SønderborgNYT.

“Heldigvis er det et orkester i vækst og det er på vej op”, siger John Frederiksen. I den seneste tid er der kommet nye og yngre musikere med i rækkerne.

“Det er et orkester i god udvikling og den skal nok fortsætte”, siger John Frederiksen. Sammen med bestyrelsen finder han en god løsning.

Artiklen fortsætter under annoncen

John Frederiksen brænder ikke mindre for orkestret end musikerne gør.

“Men det er sådan her i livet, at vi ind imellem siger farvel til nogle ting”, siger han.

Du kan opleve John Frederiksen dirigere netop Danfoss Orkestret i Alsion den 13. december.

Læs om øvetimerne i Danfoss Orkestret HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...