Danfoss skruer op for forventningerne

20. august 2015 Erhverv

Koncernresultaterne for det første halvår i Danfoss-koncernen blev som forventet. Omsætningen steg med 14 procent, og indtjeningen var på niveau med samme periode sidste år. Den samlede omsætning nåede 19.239 mio. kroner mod 16.920 mio. samme periode sidste år.danfoss3

Artiklen fortsætter under annoncen

Forbedringen er inklusive omsætningen fra den finske producent af frekvensomformere, Vacon, som Danfoss købte i den sidste del af 2014. Koncernens indtjening var på niveau med sidste år.

“Alt i alt har det været et godt første halvår for os. Vi fortsætter med at levere stærke resultater, og i kraft af et skarpt fokus på vækstmuligheder har vi opvejet den afmatning, vi ser på nogle af vores markeder. I forlængelse heraf opjusterer vi forventningerne til årets samlede omsætning, som vi nu forventer vil vokse mellem 9 og 14 procent, siger koncernchef & CEO Niels B. Christiansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Niels B. Christensen. Foto: Danfoss

Niels B. Christensen. Foto: Danfoss

Den økonomiske afmatning i Rusland og de afledte vanskelige markedsbetingelser påvirkede resultaterne i Danfoss Heating negativt. I Danfoss Power Solutions har resultaterne været påvirket af de i øjeblikket generelt udfordrende betingelser for mobilhydraulik-industrien og særligt på markedet for landbrugsmaskiner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omsætningen, inklusive effekten på hele året fra købet af Vacon, forventes nu at vokse med 9-14 procent mod tidligere 5-10 procent.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...