Danfoss vil købe finsk virksomhed

12. september 2014 Erhverv

Danfoss vil købe den finske virksomhed Vacon for 7,7 milliarder kroner, oplyser virksomheden.danfoss Sammen skal de to virksomheder blive førende producenter af frekvensomformere, der styrer hastigheden på en elektrisk motor.

  • Vi har en klar strategisk ambition om at være blandt de absolut førende inden for de forretningsområder, hvor vi er aktive. Vacon er meget stærk og innovativ og ved at skabe den nye spiller, sikrer vi langsigtet vækst og udvikling, siger Niels B. Christiansen, administrerende direktør hos Danfoss.

Bestyrelsen i Vacon har enstemmigt vedtaget af anbefale aktionærerne et ja tak til Danfoss købstilbud. Nu skal forskellige myndigheder godkende handlen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...