Danfoss vil købe finsk virksomhed

12. september 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Danfoss vil købe den finske virksomhed Vacon for 7,7 milliarder kroner, oplyser virksomheden.danfoss Sammen skal de to virksomheder blive førende producenter af frekvensomformere, der styrer hastigheden på en elektrisk motor.

  • Vi har en klar strategisk ambition om at være blandt de absolut førende inden for de forretningsområder, hvor vi er aktive. Vacon er meget stærk og innovativ og ved at skabe den nye spiller, sikrer vi langsigtet vækst og udvikling, siger Niels B. Christiansen, administrerende direktør hos Danfoss.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsen i Vacon har enstemmigt vedtaget af anbefale aktionærerne et ja tak til Danfoss købstilbud. Nu skal forskellige myndigheder godkende handlen.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...