Danfoss vil købe finsk virksomhed

12. september 2014 Erhverv

Danfoss vil købe den finske virksomhed Vacon for 7,7 milliarder kroner, oplyser virksomheden.danfoss Sammen skal de to virksomheder blive førende producenter af frekvensomformere, der styrer hastigheden på en elektrisk motor.

  • Vi har en klar strategisk ambition om at være blandt de absolut førende inden for de forretningsområder, hvor vi er aktive. Vacon er meget stærk og innovativ og ved at skabe den nye spiller, sikrer vi langsigtet vækst og udvikling, siger Niels B. Christiansen, administrerende direktør hos Danfoss.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsen i Vacon har enstemmigt vedtaget af anbefale aktionærerne et ja tak til Danfoss købstilbud. Nu skal forskellige myndigheder godkende handlen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...