Daniel Staugaard passer på ikke at blande job og byrådsarbejde

22. november 2016 Erhverv

Forleden talte SønderborgNYT med Venstres Daniel Staugaard, der i nogle måneder afløser Claus Klaris i byrådet. Emnet var reparation af de indsamlede cykler, som skal bruges af spejderne næste sommer.

Det viser sig, at de mange cykler ikke skal sættes i stand af de lokale cykelhandlere, men af det beskyttede værksted i Nordborg.

SønderborgNYT ville høre Daniel Staugaard, hvordan har har det med, at Sønderborg Kommune bruger mange ressourcer på at blive mere erhvervsvenlig og så samtidig lader en kommunal institution lave opgaver, der kan siges at høre hjemme i erhvervslivet. Der er ikke tale om kommunens egne cykler. Men cykler, der tilhører en frivillig forening.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er meget på vagt og omhyggelig med at adskille mit arbejde i Sønderborg Erhvervsservice og byrådsarbejdet, så jeg sagde til mine kolleger og andre mennesker omkring mig, at jeg vil holde mig langt fra den sag”, siger Daniel Staugaard til SønderborgNYT. Hans arbejdsplads hører hjemme under Erhvervsudvalget og er dermed i armslængdes afstand fra hans poster i byrådet.

Forvaltningen har sendt en skrivelse rundt til byrådsmedlemmerne, hvor der står, at kommunen sagtens kan sætte cykler i stand til Spejdernes Lejr, når de lokale cykelhandlere ikke vil lave dem uden betaling, altså som en frivillig opgave.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...