Daniel Staugaard passer på ikke at blande job og byrådsarbejde

22. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Forleden talte SønderborgNYT med Venstres Daniel Staugaard, der i nogle måneder afløser Claus Klaris i byrådet. Emnet var reparation af de indsamlede cykler, som skal bruges af spejderne næste sommer.

Det viser sig, at de mange cykler ikke skal sættes i stand af de lokale cykelhandlere, men af det beskyttede værksted i Nordborg.

SønderborgNYT ville høre Daniel Staugaard, hvordan har har det med, at Sønderborg Kommune bruger mange ressourcer på at blive mere erhvervsvenlig og så samtidig lader en kommunal institution lave opgaver, der kan siges at høre hjemme i erhvervslivet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ikke tale om kommunens egne cykler. Men cykler, der tilhører en frivillig forening.

“Jeg er meget på vagt og omhyggelig med at adskille mit arbejde i Sønderborg Erhvervsservice og byrådsarbejdet, så jeg sagde til mine kolleger og andre mennesker omkring mig, at jeg vil holde mig langt fra den sag”, siger Daniel Staugaard til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans arbejdsplads hører hjemme under Erhvervsudvalget og er dermed i armslængdes afstand fra hans poster i byrådet.

Forvaltningen har sendt en skrivelse rundt til byrådsmedlemmerne, hvor der står, at kommunen sagtens kan sætte cykler i stand til Spejdernes Lejr, når de lokale cykelhandlere ikke vil lave dem uden betaling, altså som en frivillig opgave.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...