Danmark Spiser Sammen i Det Sønderjyske Køkken – skal du med?

25. april 2018 Kultur

I år er det Ældrerådet og Frivillighedens Hus, som sammen med Det Sønderjyske Køkken udbyder billetter til Danmark Spiser Sammen på torsdag kl. 13.

Der serveres noget så dansk som frikadeller og stuvet hvidkål ad libitum – og til beskedne 50 kr. pr. næse. Formand for Ældrerådet, Karin Dalager, byder deltagerne velkommen, inden alle overlades til bordets og fællesskabets glæder. Drikkevarer kan købes, og Frivillighedens Hus er vært ved en kop kaffe bagefter.

Der er 100 billetter til salg til arrangementet, og status er, man kan nå at være med endnu, hvis man er hurtig. Der deltog ca. 80 i Sønderborg sidste år.

”Undersøgelser viser, at ensomhed er et større problem i Danmark, end de fleste tror. Folkebevægelsen mod Ensomhed arbejder selv med et tal på op imod 400.000 danskere – heraf over 20.000 børn – som ofte eller altid føler sig ensomme. Det er rigtig trist ikke at have en ven eller andre, som man er tæt knyttet til, så derfor synes jeg, at Folkebevægelsen mod Ensomhed bør bakkes op i deres fællesspisnings-arrangement og i det hele taget i deres vision om, at ingen i Danmark skal rammes af alvorlig ensomhed. Jeg håber, deltagerne på torsdag vil nyde maden, hinandens selskab og måske stifte nye bekendtskaber. Det ville være rigtig dejligt”, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestil bord hos frivilligkonsulent Johnny Gammelgaard Alfsen på telefon 27 90 69 30.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...