Danmarks Tina Turner – Hanne Boel – Live på Sønderborghus

3. december 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

coverSammenligningen mellem Hanne Boel og den helt stor bedstemor af rock/pop. Tina Turner er vist ikke helt af vejen, begge er “Still going strong” – Det gælder ihvertfald vores dansake pop/rock mama Hanne Boel. Det beviste hun i aftenens koncert på Sønderborghus, hvor en yderst veloplagt Hanne Boel i selskab med de to guitarspillende herrer, Jens Runge og Jacob Funch, som selskab, gav en fantastisk intim akustisk koncert, hvor hun undervejs i koncerten, krydrede showet med små anekdoter fra hendes mange år på scenen. Den rutinerede sangerinde, forstår at skabe en atmosfære, så man næsten sidder og bilder sig selv ind, at man sidder sammen med trioen, helt alene hjemme i stuen, at de kun spiller for en selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når man som Hanne Boel, har over 30 år på bagen som sangerinde, har man et kæmpe reptoir af sange man kan trække på, nogle lidt mere kendte end andre. Således var aftenens koncert en god blanding af hendes mest populære numre, sange som  Dont know much about love, Black Wolf, Talk it Out, (I Wanna) Make Love To You, fik publikum til at sidde og klappe i takt og nynne med.

billede

13. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Gå en tur på Kær og støt julemærkehjemmene

13. april 2024 Sønderborg

Lions Danmark har i årenes løb støttet Julemærkehjemmene med ca. 2,8 millioner kroner og nu inviterer klubberne i Sønderborg Kommune til, at du og alle andre kan møde op den 5. maj og gå 1000 meter, nyde naturen i godt selskab – måske med familien, nogle naboer, kolleger eller venner – og støtte Julemærkehjemmet Fjordmark. […]

Læs mere...