Danmarks Tina Turner – Hanne Boel – Live på Sønderborghus

3. december 2015 Kultur

coverSammenligningen mellem Hanne Boel og den helt stor bedstemor af rock/pop. Tina Turner er vist ikke helt af vejen, begge er “Still going strong” – Det gælder ihvertfald vores dansake pop/rock mama Hanne Boel. Det beviste hun i aftenens koncert på Sønderborghus, hvor en yderst veloplagt Hanne Boel i selskab med de to guitarspillende herrer, Jens Runge og Jacob Funch, som selskab, gav en fantastisk intim akustisk koncert, hvor hun undervejs i koncerten, krydrede showet med små anekdoter fra hendes mange år på scenen. Den rutinerede sangerinde, forstår at skabe en atmosfære, så man næsten sidder og bilder sig selv ind, at man sidder sammen med trioen, helt alene hjemme i stuen, at de kun spiller for en selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når man som Hanne Boel, har over 30 år på bagen som sangerinde, har man et kæmpe reptoir af sange man kan trække på, nogle lidt mere kendte end andre. Således var aftenens koncert en god blanding af hendes mest populære numre, sange som  Dont know much about love, Black Wolf, Talk it Out, (I Wanna) Make Love To You, fik publikum til at sidde og klappe i takt og nynne med.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 112, Sønderborg

Brand i bil

17. august 2022 112

I rundkørslen på Grundtvigs Allé var der onsdag eftermiddag klokken 16:40 brand i en bil. “Brandfolk fra stationen i Sønderborg fik den slukket”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT.

Læs mere...