Dansk Byggeri: Sønderborg er for længe om at behandle byggesager

21. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I Esbjerg og Tønder Kommune er de blandt de hurtigste i landet til at ekspedere byggesager. Her skal man blot vente i syv dage på, at man kan få tilladelse til det første spadestik, skriver Dansk Byggeri en pressemeddelelse. Ventetiden er blevet beregnet fra den dag, hvor kommune har fået alle de fornødne oplysninger i en sag.

Dansk Byggeri Sydjylland mener, at en sagsbehandling af en byggesag højst bør tage 14 dage. Ifølge Michael Mathiesen, der er formand for Danske Byggeri Sydjylland, er der flere syd- og sønderjyske kommuner, der bør stramme sig an.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg kunne godt trænge til at se lidt nærmere på, om der er noget, de kan skrue på for at gøre ventetiden kortere, siger han i pressemeddelelsen.

Sagsbehandlingstiden i Sønderborg var i 2016 på 20 dage.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...