Dansk Folkehjælp søger flere frivillige

26. oktober 2020 Sønderborg

Dansk Folkehjælps nye genbrugsbutik i hjertet af Sønderborg har haft stor succes siden åbningen i starten af oktober og mange lokale besøger dagligt butikken i jagten på genbrugsskatte.

Alt overskud går til at hjælpe fattige og socialt udsatte familier fra Sønderborg og omegn,og lige nu vil al overskud gavne årets uddeling af Julehjælp.

Dansk Folkehjælp søger flere frivillige, der har lyst til at hjælpe til i butikken med salg og sortering af varer – og dermed være med til at sikre, at flere fattige familier i Sønderborg kan få Julehjælp.

Dansk Folkehjælp har i år oplevet en stor stigning i antal af ansøgere til organisationens forskellige hjælpeinitiativer, og derfor forventer man også stor efterspørgsel på Julehjælp.

Brug for flere frivillige til at sikre driften – og dermed overskuddet

Genbrugsbutikken mangler frivillige, der gerne vil gøre en forskel i lokalområdet og har lyst til at hjælpe til i butikken med alt fra udvælgelse af varer, varetagelse af sociale medier og kontakt til kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som frivillige vil man have stor andel i, at flere familier i Sønderborg kan få Julehjælp i år.

”Vores genbrugsbutik i Sønderborg udgør et vigtigt led i vores arbejde med hjælp til socialt udsatte, og overskuddet vil ubeskåret gå til at hjælpe fattige og udsatte familier i lokalområdet med eksempelvis Julehjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er sikker på, at frivilligheden i Sønderborg er til stede, så vi kan rekruttere et hold af øvrige frivillige, der vil investere en lille del af deres tid og dermed gøre en stor forskel. Jeg glæder mig til denne udvidelse af Dansk Folkehjælps fantastiske frivilligteam”, siger Klaus Nørlem, Generalsekretær hos Dansk Folkehjælp.

Interesserede kan henvende sig til Dorte Larsen via 21 18 30 87 eller dl@folkehjaelp.dk..

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...