Dansk legende kommer til Skovby Blues

7. maj 2019 Kultur

Troels Jensen var med til at stifte Delta Blues Band i 1967 og den 6. juli optræder han som speciel guest, sammen med hovednavnet Big Creek Slim Band, til Skovby Blues. 

Big Creek Slim har modtaget et væld af priser. Han er flere gange kåret til Årets Bluesnavn og har ligeledes flere gange modtaget prisen for årets bluesplade ved Danish Blues Awards og hans orkester består af en perlerække af danske musikere, skriver foreningen bag Skovby Blues.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den dobbelte danske mester i mundharpe Lars Ringgård, der sammen med guitarvirtousen Per Andersen udgør duoen Beat and Stomp kommer også på besøg. En duo,der i den grad kommer ud over scenekanten. 

Ingen Skovby Blues uden H.P. Lange, der for 13. gang ligger vejen forbi festivalen, for igen at demonstrere at han er Danmarks absolut bedste fortolker, af den klassiske blues fra det sumpede syden i Amerika. Han medbringer et swingende backingband.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra Hjørring kommer Sivert Thomsen, der i mere end 25 år har spillet sin egen blues rundt på landets spillesteder og festivaler.

Det lokale indslag kommer i form af Roughhaired Chickendogs, der med mere end 20 års erfaring er garanter for for solid underholdning af bedste kvalitet.

Skovby Blues afholdes for 13. gang og vanen tro er der kun 149 billetter til salg, hvoraf omtrent halvdelen allerede er solgt. De fantastiske rammer i de tidligere kornsiloer og det begrænsede antal pladser gør festivalen til en intim oplevelse, hvor publikum og musikere er i øjenhøjde med hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til Skovby Blues koster i år 250 kroner og interesserede kan købe billet på www.skovbyblues.dk hvor der også er yderligere information at finde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...