Dansk Slager Parade i Sønderborghus

2. januar 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Elsker du dansktop musik?

Så er det ved at være sidste chance for at opleve årets første og største dansktop show, der finder sted i Sønderborghus, søndag den 21. januar 2018 kl. 15.

Billetterne er nemlig blevet revet væk, og der er nu ganske få tilbage før at der er helt udsolgt.

Dansk Slager Parade 2018 synger sig ind i sit tredje årti – det er 21. gang CB & OLE B. BOOKING sender et udvalgt hold kunstnere, der repræsenterer den danske slager pop på tur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke første gang, at paraden besøger Sønderborghus, men det er en del år siden, den sidst var forbi.

Holdet på den 21. Parade er Bjørn Tidmand, Gry Johansen, John Andersen fra Rocking Ghosts, Lise Haavik, Lars Stryg og Anne-Mette Rix. Traditionen tro er det Klaus & Servants, der er turneens musikalske anker, og Karin Strand-Holm – kendt fra DK4 – er konferencier på samtlige koncerter, skriver arrangøren i en pressemeddelelse.

Der er således lagt op til nostalgi til den store guldmedalje for det modne publikum. Dansk Slager Parade er ikke bare en event, hvor den enkelte solist synger sine sange og så tak og farvel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig synger hver solist sine egne topnumre, men derudover præsenteres publikum hvert år for numre, hvor de enkelte solister synger sammen. Dette giver en unik koncertoplevelse, fordi det kun er denne ene gang netop de solister synger lige den evergreen sammen.

Køb din billet HER