Danske Hoteller: Nu er Nørherredhus vores hotel nummer 20

1. marts 2016 Erhverv

Nu er Nørherredhus en del af Danske Hoteller, som er en landsdækkende kæde, der har hele tyve hoteller fordelt i især Jylland.

jpg” alt=”Danske Hotellers bestyrelsesformand Erik Sofus Falck på besøg i Nordborg” width=”300″ height=”277″ /> Danske Hotellers bestyrelsesformand Erik Sofus Falck på besøg i Nordborg

“Og så har vi et enkelt på Fyn og tre på Sjælland”, siger bestyrelsesformand Erik Sofus Falck, som i dagens anledning har taget turen til Nordborg.

Når man træder indenfor i Nørherredhus, så er det nye, at receptionen er blevet gjort hyggelig. De mange små og større selskabslokaler er bevaret.

“Når vi køber en kro eller et hotel, så skal mest muligt forblive, som det er. Hvert sted har sit særpræg og de alle er jo en del af lokalhistorien og det vil vi ikke lave om på”, siger Erik Sofus Falck til SønderborgNYT.

Fordele for Nørherredhus

I fremtiden bliver der reklameret for Nørherredhus i hele landet.

“Når vi har tyve hoteller, så nyder de alle godt af stordriften. Der er for eksempel den fælles markedsføring, som nørherredhusstyres fra Hjallerup, vi har fælles it, booking og indkøb”, siger bestyrelsesformanden.

“Det er med til at skrue en smule ned for driftsudgifterne”, siger han.

Erik Sofus Falck nævner, at kæden bruger en 2.500.000 liter øl om året.

“Og med den mængde, så kan vi jo forhandle en god pris, som hvert af vores steder ikke kan få alene”, siger han.

Den 3. april kan enhver, der har lyst, komme til overtagelses-reception.

Bestyrelsesformanden håber, at lokale vil bruge stedet til fester og arrangementer.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk