Danskerne vægter dyrevelfærd når de står ved køledisken

7. maj 2018 Erhverv

Når du i fremtiden står over køledisken i dit lokale supermarked, vil der være mere rift om kød- og mejeriprodukter, der kommer fra dyr med bedre dyrevelfærd.

Det vil der i hvert fald, hvis du spørger de indkøbsansvarlige danskere.

En ny undersøgelse lavet af YouGov for Dyrenes Beskyttelse viser nemlig, at 73 pct. af de spurgte forventer, at danske forbrugere vil have mere fokus på dyrevelfærd i fremtiden.

De nye tal vækker glæde hos Dyrenes Beskyttelse, der siden 1992 har arbejdet for flere produkter med god dyrevelfærd i dansk detailhandel med mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”.

”Det er glædeligt, at så mange danskere tror på, at dyrevelfærd er fremtiden. Danske forbrugere efterspørger i stigende grad produkter fra dyr, som har levet et godt liv, og den tendens vil blive stærkere i fremtiden”, siger Britta Riis, direktør i Dyrenes Beskyttelse, i en pressemeddelelse.

Høj dyrevelfærd

Undersøgelsen viser også, at ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” er det mærke, flest indkøbsansvarlige danskere forbinder med høj dyrevelfærd, sammenlignet med andre dyrevelfærdsmærker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Over halvdelen af de adspurgte mener, at mærket altid er lig med høj dyrevelfærd. Det røde Ø-mærke kommer på andenpladsen efterfulgt af Coops Dyrevelfærdsmærke og Det statslige Dyrevelfærdsmærke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem […]

Læs mere...