Dansktop-elskere kan allerede nu sikre sig billet Dansk Slager Parade

26. november 2018 Kultur

2019 byder på endnu en stor oplevelse for alle elskere af dansktop og slager musik. Turnéen over dem alle, kommer nemlig endnu engang til Sønderborg.

Igennem 22 år har Dansk Slager Parade optrådt over hele Danmark med nogle af de største navne indenfor genren.

2019 bliver hellere ingen undtagelse, men byder dog på overraskelser, da et par af landets helt store kvindelige revykunstnere indtager scenen. Begge er de blevet hædret med “Årets Dirch” og andre hædersbevisninger. De er begge fremragende sangerinder, og det bliver det som publikum kommer til at opleve når Pernille Schrøder og Anne-Karin Broberg indtager scenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bjørn Tidmand er manden med flest slagerhits igennem årene, han medvirker også i showet sammen med manden med de gamle bukser, Bjarne Lisby, der for første gang er med i Dansk Slager Parade. Louise Espersen kender mange sikkert fra DK4, hvor hun sang sig til tops.

De bakkes alle op af Klaus & Servants, og Karin Strand-Holm styrer showet som konferencier.

Det skriver CB & Ole B. Booking i en pressemeddelelse.

”Det er altid rart at haven noget at glæde sig til – og uden at løfte sløret for alt, hvad der kommer til at gå for sig på scenen, kan publikum glæde sig til at ”Se Venedig” og komme  ”En tur til Dublin med det første fly”, hvor ”Vi maler byen rød”. Vi skal også høre om ”Campinglivets Glæder” og synge med på ”De glade år” – og selvfølgelig flyver den lille sommerfugl”, siger ejeren af showet, Stig Ulrichsen fra CB & Ole B. Booking.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Som altid er Dansk Slagerparades kendetegn Hit på Hit på Hit – det er det, som publikum forventer, og det er det de får”, siger Stig Ulrichsen.

Billetter kan findes på danskslagerparade.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Kommune-økonomi: Meget afgørende at ‘Corona-lånet’ til byggeriet af logistikcentret kommer i hus

17. august 2022 Politik

I forbindelse med Corona-krisen fik Sønderborg og andre kommuner mulighed for at optage billige lån og sætte gang i en række bygge- og renoveringsprojekter – til gavn for kommuner og lokale håndværkere. Et af de lokale byggeprojekter er det kommende Logistik- og Servicecenter, hvor der holdes rejsegilde på fredag – og byggeriet kommer til at […]

Læs mere...