Dartklubben tog hul på sæsonen i nye lokaler

Darttræning. Privat foto
Darttræning. Privat foto
28. februar 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Efter tre måneder uden klublokaler, hvor det ikke har været muligt for medlemmerne af Dartklubben Fluenat træne, kom Lykkens Gudinde til hjælp, en uge før turneringsstart. SFS – Hallen tilbød et kanon lokale, det tidligere cafeteria

”Medlemmerne mødte talrigt op, for at bygge otte dartbaner med hvad der tilhører. Her en måned senere har vi, med stor hjælp, ikke kun medlemmerne, men også fra de rare mennesker omkring SFS-hallen, så haren af Danmarks bedste dartklubber fået et kanon hjemsted”, siger klubmedlem Kim Jensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Imellem alt arbejdet er Danmarksturneringen i dart startet.

”Klubbens førstehold i 1. division startede ud mod Aabenraa Dart og her blev det til en deler – 8-8 – herefter kom der fire sejre mod Ringsted, 13-3, Odins fra Odense, 10-6, Potten fra Hinnerup, 12-4 og mod de regerende danske mestre Aros fra Århus, 10-6”.

Her skal det også nævnes at Danmarks bedste spiller, Benjamin Reus Drue, i januar tilspillede sig et PDC Tour card, hvor han nu er i selskab med verdenseliten i Dart,

Artiklen fortsætter under annoncen

”Næste runde er den 16. marts, hvor turen går til Lido, Horsens og Royal, Vejle. Den 24. april bliver der topbrag i vores nye lokale, hvor der venteren hjemmekamp mod ubesejrede Slangerup Dartklub og Studsen Dart fra København. Den dag kan man altså opleve dansk topdart i Sønderborg fra kl. 11.00”, siger Kim Jensen.

Klubbens andet hold i 3. division fik en knap så god start på sæsonen. Et nederlag til Royal i Vejle, 11-5, derefter en deler,8-8, mod Dart Odense, og igen et nederlag til Assens Dart, men så tog de måske pilene i den anden hånd, for nu kom der to sejre på 9-7 mod henholdvis Sydvest Dart og Dartklubben Esbjerg Øst.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vores to hold i Danmarksserien – hold 3 og 4 – startede ud med det interne opgør, hvor det blev til en deler, 8-8. Herefter kom hold 1 og 2 fra Hejnsvig på besøg. Tredjeholdet vandt og tabte en med cifrene 14-2. Fjerdeholdet vandt begge kampe med Hejnsvig med 9-7 og 14-2. Herefter kom Royal fra Vejle og Kolding Dartklub på besøg, Begge hold blev sendt hjem uden points. Hold 3 sejrede 10-6 og 11-5. Hold 4 sejrede 13-3 og 11-5”, siger Kim Jensen.

Så en super start af begge hold som nu er i den bedste ende af tabellen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Også klubbens femte hold i kvalifikationsrækken. De startede ud med en deler i Padborg på 8-8 for derefter at tabe til Sydvest Dart, 11-5 og til Kliplev Dart med 14-2. Så kom den første sejr i hus med 9-7 over Kolding Dart. Fjerde og sidste kamp blev så også tabt. Der var til Kolding 3 med  cifrene 14-2. Her er plads til forbedringer”.

Dartklubben Fluen har åbent for træning i SFS-hallen, hvor interesserede også er velkommen tirsdage og torsdage fra kl. 18.30.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...