De Danske Hyrder lander i Sønderborghus i marts

6. februar 2019 Kultur

Den 9. marts kan du opleve De Danske Hyrder i Sønderborghus.

Det der startede med spontan fest og musikkærlighed, udviklede sig over viral sensation og til et fuldblods musiknavn, der rykker salget af koncertbilletter.

De Danske Hyrders energi og charme har lagt landets spillesteder og festivalscener ned med medrivende liveshows. De har slået sig fast som et energisk og unikt navn på den danske musikscene med en passioneret og dedikeret fanskare, skriver Palyground i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er faktisk kun gået fremad og opad for De Danske Hyrder siden begyndelsen, hvor drengene formede venskabsbåndet med øl foran Fakta i Albertslund.

Det seneste år har budt på et hæsblæsende program med spillejobs fra store koncertsteder til festivaler – og i marts landet bandet så i Sønderborghus.

Således spillede de et udsolgt Lille Vega, som også blev årets koncert 2016 på det københavnske spillested. De har lagt Smukfest, Tinderbox, Jelling og Nibe med flere ned og efterlod både publikum og arrangører måbende, hvilket har betydet, at mange af de samme festivaler har genbooket hyrderne op til flere gange og i år er ingen undtagelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetten FINDER du HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk