De ét tusinde originale grimasser.

28. februar 2015 Kultur

IMG_6746Preben Kristensen fra Linie 3 var der, den kvindelige standupper, Linda P, var der også, misandten om ikke også vi fik besøg af Steffen Brandt fra TV2, og sidst, men ikke mindst, så fik vi besøg af danmarks national gavflap, Kim Larsen. Alle som én, stod de lørdag aften på scenen på Sønderborg Teater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ja det vil sige, det gjorde de så ikke helt alligevel. En af danmarks førende standuppere, Anders Bo, stod  nemlig på scenen med sit OneManShow Original i en proppet teatersal på Comwell. Og det er i forbindelse med dette show, at vi stiftede bekendtskab med de fire ovennævnte, der alle blev portrætteres af Anders Bo selv.

Man kunne fristes til at kalde Anders Bo, for Danmarks svar på Jim Carrey, manden med de tusinde grimasser. Det er utroligt som den mand – i løbet af få sekunder – kan gå fra at være Preben Kristensen, for så pludselig at være Linda P.

Artiklen fortsætter under annoncen

I lørdagens turbo comedy-show bruger Andreas Bo det meste af to timer på at fortælle publikum, hvorfor han – på trods af stadig at kunne give sig ud for at være alle mulige andre – faktisk er helt sin egen og fuldstændig original.
Se flere billeder fra showet HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...