De fem kærlighedssprog lærer dig at se kærligheden

8. marts 2016 Sønderborg

Lisbeth G. Pedersen holdt et herligt foredrag om de fem kørlighedssprog og det gav måske en og anden en idé, at hun faktisk er elsket, selvom hun var i tvivl.

jpg” alt=”Lisbeth G. Pedersen gav en lille intro i at se kærligheden.” width=”300″ height=”200″ /> Lisbeth G. Pedersen gav en lille intro i at se kærligheden.

“Vi allesammen ønsker at blive set, hørt, værdsat, anerkendt og elsket”, siger Lisbeth G. Pedersen til de 310 kvinder, der havde sat deres tirsdag aften af til Kvindedagen på AGS.

De fem kærlighedssprog hedder gaver, anerkendelse, tid/nærvær og tjenester.

“Nogle er helt vilde med berøring, de nyder wellnes og alt sanseligt. Andre sætter meget mere pris på anerkendelse og elsker at høre, når nogen sider, at blusen virkeligt klæder dem”, siger Lisbeth G. Pedersen.

“Andre er vildt begejstrede for at få gaver, fordi de ved, at der er en, der har brugt tid på at finde den for at sprede glæde”, siger hun.

IMG_9958Der er også mennesker, der sætter nærvær højere end alt andet. Og nærvær er at være sammen – uden mobilen eller computeren ved hånden.

“Når jeg siger til min mand, at jeg har glædet mig til han kom hjem og tilføjer, jeg har tænkt mig, vi skal en tur i Bilka, så handler det om, at jeg vil nyde at være sammen med ham, gå og købe noget lækkert, vi kan lave spise sammen, når vi kommer hjem. Dt er ikke det, som vi gør, der er vigtigt, men at vi er sammen”, siger Lisbeth G. Pedersen.

“Nogen føler sig elsket, når der er nogen, der gør dem tjenester. Det kan være manden, der står tidligt op og laver morgenkaffen eller den hjælpsomme nabo, der kommer og klipper hækken”, siger hun.

Lykken er at kende hinandens sprog

Hvis man sætter sig i i hinandens kærlighedssprog, så lærer man hurtigt, hvordan manden eller kærsten viser kærlighed og bruger man lidt tid på at sætte ham ind, hvilket af de fem sprog,han bruger, når han giver, så bliver forhold meget lettere.

“Så kend hinandens kærlighedssprog”, siger Lisbeth G. Pedersen

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk