De små synger i Sønderjysk Pigekor og Drengekor

29. december 2017 Kultur

Så er der igen plads til nye sangere i Sønderjysk Pigekor og Drengekor. Korene holder optagelsesprøver den 12. januar, og alle børn med interesse for at synge, opfordres til at søge ind i koret.

Som et nyt et nyt tiltag oprettes nu et kor for børn i førskolealderen og 0. klasse – både piger og drenge.

“Vi har haft stor efterspørgsel på et kor for de mindste, som endnu ikke kan læse”, siger chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Nu starter vi simpelthen op med et kor for de yngste. Der bliver en times korsang om ugen – onsdage kl. 16.30-17.30 –  og der er ikke optagelsesprøve. Man melder sig til på korets hjemmeside under “optagelsesprøve”, og så kontakter vi familierne for at aftale nærmere om opstarten”, siger dirigenten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I august 2017 startede vi vores forældrekor, som havde en fornem debut ved korets julekoncert i Sct. Marie Kirke – nu er det tid til at sætte ind i den anden ende af alders-skalaen”, siger Mette Rasmussen,

“De små vil så gerne synge. Det kræver en særlig indsats at arbejde med de alleryngste, så nu får de simpelthen deres eget kor”.

Tilmelding og info på korets hjemmeside sjpigekor.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...