Debat: I 2019 var der ‘for mange klimatosser’ – og nu er DF med i koret

Stefan Lydal har opdaget klimaet er udfordret. Arkivfoto: Ole Kæhler
Stefan Lydal har opdaget klimaet er udfordret. Arkivfoto: Ole Kæhler
21. februar 2024 Nordborg Skrevet af: Redaktion

Jørgen Jørgensen, SF, skriver:

I SF er vi absolut ikke skadefro, men det er da dejligt, at man selv i Dansk Folkeparti nu kan se, at klimaforandringerne er over os.

Det gælder glædeligt også Stefan Lydal, DFs enlige repræsentant i Sønderborg byråd, der som medunderskriver i et landsdækkende opråb, sammen med en perlerække af DF’ere, nu endelig kan se konsekvenserne af klimaforandringerne, og mener der skal gøre noget ved det.

Nej da, selvfølgelig er vi i SF ikke skadefro, men i SF, glædes vi – som Danmarks grønne parti – da over, at Pia Kjærsgaards udtalelse på valgnatten i 2019 om, at der var ’for mange klimatosser’, og at hun ’i valgkampen var vildt irriteret over alt det der klimahysteri’, nu bliver underløbet af hendes egne. Spørgsmålet er så bare, hvor helhjertet den grønne dagsorden er selv for DFs fodfolk?

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...