Debatindlæg: Et fantastisk initiativ for ADHD-forældre

19. oktober 2021 Nordborg

Søren Østergaard, Nordals, skriver: 

Jeg ser til min store glæde at ADHD-foreningen vil starte et netværk op, der skal klæde forældre til børn med ADHD på til opgaven.

Det kan jeg kun hilse velkommen og opfordre alle med ADHD-børn til at deltage.

Netop seriøs, længevarende rådgivning, uddannelse om man vil, har jeg efterspurgt årevis. Både i Sønderborg, men også i min tidligere kommune.  Faktisk allerede fra jeg selv fik ADHD ind på livet for 16 år siden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Meget få, selv ikke de forældre der lige er blevet præsenteret for diagnosen, aner hvilke enorme udfordringer de vil møde.

De skal, udover at passe deres arbejde, være psykologer, pædagoger, socialpædagoger, lærere og ud over en masse andet, ikke mindst være forældre.

De skal hele tiden være på forkant for deres børn i forhold til skole, institutioner og kommune og hele tiden være på forkant med de muligheder de har. De skal også hele tiden være mentalt forberedt på det uventede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endelig skal de være klar til at møde forargede eller irriterede blikke fra andre voksne, når det går galt.

ADHD-forældre har en kæmpe opgave foran sig og kan initiativet hjælpe nogle i forhold til den store opgave, de har for sig de næste mange år, så kan jeg kun rose ADHD-foreningen for initiativet, opfordre kommunen til at bakke op og endelig opfordre så mange forældre som muligt til at drage nytte af dette tilbud.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...