Debatmøde: Hvordan bliver vi endnu bedre til integration?

3. juni 2018 Politik

Den socialdemokratiske byrådsgruppe og Socialdemokratiet i Sønderborg Kredsen inviterer mandag den 11. juni kl. 19.00 til debat i Multikulturhuset for at drøfte, hvordan vi bliver endnu bedre til at integrere vore udlændinge.

Der bor i dag over 8.000 borgere i Sønderborg Kommune, som kommer fra – eller stammer fra –  andre lande.

Der gøres meget – og der ér gjort meget – for at integrere vore mange indvandrere, flygtninge og familiesammenførte. Men Socialdemokratiet vil gerne diskutere, hvordan det kan gøres endnu bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

På mødet vil formanden for Arbejdsmarkeds- og integrationsudvalget, Jan Prokopek Jensen, komme med et oplæg om den aktuelle indsats – og hvilke tanker byrådet har gjort sig for den fremtidige indsats.

“Jeg håber mange vil tage sig tid til at møde op og deltage i debatten, så vi sammen kan få endnu større gavn at vore nye medborgere. Og jeg vil naturligvis tage alle de gode forslag og ideer med i byrådets videre arbejde”, siger Jan Prokopek Jensen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...