Debatmøde: Hvordan bliver vi endnu bedre til integration?

3. juni 2018 Politik

Den socialdemokratiske byrådsgruppe og Socialdemokratiet i Sønderborg Kredsen inviterer mandag den 11. juni kl. 19.00 til debat i Multikulturhuset for at drøfte, hvordan vi bliver endnu bedre til at integrere vore udlændinge.

Der bor i dag over 8.000 borgere i Sønderborg Kommune, som kommer fra – eller stammer fra –  andre lande.

Der gøres meget – og der ér gjort meget – for at integrere vore mange indvandrere, flygtninge og familiesammenførte. Men Socialdemokratiet vil gerne diskutere, hvordan det kan gøres endnu bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

På mødet vil formanden for Arbejdsmarkeds- og integrationsudvalget, Jan Prokopek Jensen, komme med et oplæg om den aktuelle indsats – og hvilke tanker byrådet har gjort sig for den fremtidige indsats.

“Jeg håber mange vil tage sig tid til at møde op og deltage i debatten, så vi sammen kan få endnu større gavn at vore nye medborgere. Og jeg vil naturligvis tage alle de gode forslag og ideer med i byrådets videre arbejde”, siger Jan Prokopek Jensen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 112, Sydals

Fodgænger ramt af bil

25. januar 2022 112

Mandag blev en fodgænger på parkeringsområdet ved Rema 1000 i Høruphav ramt en bil. “En 75-årig mand fra Hæruphavvar i gang med at bakke og han ramte fodgængeren”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Den 56-årige mand fra Sydals, som blev ramt af bilen, fik ingen skader.

Læs mere...