Define: Følg med kunsten gennem byens gader fra Sønderborghus

10. november 2016 Kultur

Det bliver en stemningsfuld oplevelse, når lyd- og kunstperfomancen Nature Wild Preshow opføres fredag i Sønderborghus og i byens gader. Kunstner Tine Louise Kortermand har arbejdet sammen med studerende fra Sønderjyllands Kunstskole for at skabe det flotte værk.

Performancen tager udgangspunkt i en dagbog, der er skrevet af en krigsveteran, som bosatte sig alene i en skov efter sin hjemkomst, men der trækkes også tråde til lokale fortællinger om krigsveteraner fra 1864.

Artiklen fortsætter under annoncen

Værket er en del af de studerendes uddannelse, BGK,  på Sønderjyllands Kunstskole. De studerende har bygget lygter af grene og mos fra skoven, hvor de også har fundet inspiration til hver deres sang- og musikværk som bliver afspillet fra deres mobiltelefoner.

Performancen er koreograferet af den finske danser Taneli Törmä og fører publikum fra Sønderborghus og rundt til forskellige lokaliteter i byen.

Nature Wild Preshow er en del af den elektroniske musik- og kunstfestival DEFINE, der fylder Sønderborg og Flensborg i weekenden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...