Define: Følg med kunsten gennem byens gader fra Sønderborghus

10. november 2016 Kultur

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Det bliver en stemningsfuld oplevelse, når lyd- og kunstperfomancen Nature Wild Preshow opføres fredag i Sønderborghus og i byens gader.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunstner Tine Louise Kortermand har arbejdet sammen med studerende fra Sønderjyllands Kunstskole for at skabe det flotte værk.

Foto: Define Festival” width=”300″ height=”150″ /> Veteran i skoven. Foto: Define Festival

Performancen tager udgangspunkt i en dagbog, der er skrevet af en krigsveteran, som bosatte sig alene i en skov efter sin hjemkomst, men der trækkes også tråde til lokale fortællinger om krigsveteraner fra 1864.

Værket er en del af de studerendes uddannelse, BGK,  på Sønderjyllands Kunstskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

De studerende har bygget lygter af grene og mos fra skoven, hvor de også har fundet inspiration til hver deres sang- og musikværk som bliver afspillet fra deres mobiltelefoner.

Performancen er koreograferet af den finske danser Taneli Törmä og fører publikum fra Sønderborghus og rundt til forskellige lokaliteter i byen.

Nature Wild Preshow er en del af den elektroniske musik- og kunstfestival DEFINE, der fylder Sønderborg og Flensborg i weekenden.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...