Define: Nature Wild Preshow ventes helt færdig om et års tid

11. november 2016 Kultur

Det var en stemningsfuld oplevelse, da lyd- og kunstperfomancen Nature Wild Preshow fandt sted fredag i Sønderborghus og i byens gader. Kunstner Tine Louise Kortermand fra Odense har arbejdet sammen med studerende fra Sønderjyllands Kunstskole for at skabe det flotte værk.

Performancen er koreograferet af den finske danser Taneli Törmä og førte publikum fra Sønderborghus og rundt til forskellige lokaliteter i byen.

Nature Wild Preshow er en del af den elektroniske musik- og kunstfestival DEFINE.

Artiklen fortsætter under annoncen

Performancen tog udgangspunkt i en dagbog, der er skrevet af en krigsveteran, som bosatte sig alene i en skov efter sin hjemkomst, men der trækkes også tråde til lokale fortællinger om krigsveteraner fra 1864.

“Jeg har talt med tre veteraner og havde egentlig troede, at det der fyldte, var ensomhed. Men det var forkert”, siger Tine Louise Kostermand til SønderborgNYT.

“”Det, som optager de hjemvendte soldater er tankerne om familien”, siger hun og fortæller videre, at hendes projekt slet ikke er færdigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg regner med, at det er helt færdigt i det kommende år”, siger Tine Louise Kostermand.

Hun arbejder sammen med Den Fynske Opera og DEFINE.

.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...