Demensprojekt får en million fra Trygfonden

1. august 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

På onsdag får Sønderborg Kommune en million kroner fra Trygfonden og de skal bruges på et demens-projekt.

Jens Iwer Petersen, der er lokal repræsentant for TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark, deltager i overrækkelsen på Guderup Plejecenter den 10.

august. Han siger i en pressemeddelelse:

“I TrygFonden arbejder vi for, at flere, der befinder sig i en sårbar situation, kommer til at indgå i positive fællesskaber, som kan styrke deres trivsel og livskvalitet.

Projekt “Motion Sind Samvær”, som Kompetencecenter for Demens i Sønderborg Kommune nu sætter i gang, rammer plet på flere parametre: Demente borgere og deres pårørende får mulighed for fysisk aktivitet, og de får styrket deres sociale relationer og mentale velbefindende, hvilket kan hjælpe til at fastholde dem i et aktivt og meningsfyldt liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet er på den måde til gavn for både helbred, trivsel og livskvalitet, og det støtter vi gerne”.

Det er TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark, der står bag donationen til Sønderborg Kommune som led i TrygFondens samlede arbejde for at støtte udsatte og sårbare grupper..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...