Demensprojekt får en million fra Trygfonden

1. august 2016 Erhverv

På onsdag får Sønderborg Kommune en million kroner fra Trygfonden og de skal bruges på et demens-projekt.

Jens Iwer Petersen, der er lokal repræsentant for TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark, deltager i overrækkelsen på Guderup Plejecenter den 10. august. Han siger i en pressemeddelelse:

“I TrygFonden arbejder vi for, at flere, der befinder sig i en sårbar situation, kommer til at indgå i positive fællesskaber, som kan styrke deres trivsel og livskvalitet. Projekt “Motion Sind Samvær”, som Kompetencecenter for Demens i Sønderborg Kommune nu sætter i gang, rammer plet på flere parametre: Demente borgere og deres pårørende får mulighed for fysisk aktivitet, og de får styrket deres sociale relationer og mentale velbefindende, hvilket kan hjælpe til at fastholde dem i et aktivt og meningsfyldt liv. Projektet er på den måde til gavn for både helbred, trivsel og livskvalitet, og det støtter vi gerne”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark, der står bag donationen til Sønderborg Kommune som led i TrygFondens samlede arbejde for at støtte udsatte og sårbare grupper.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...