Den drabssigtede blev fængslet i fire uger

15. januar 2020 112

Den 40-årige mand, der er sigtet for drabet på sin tidligere hustru i en lejlighed på Mellemløkke blev fængslet i foreløbig fire uger frem til den 12. februar.

Fængslingen blev ikke kæret, skriver politiet på Twitter.

Den anholdte sigtes for tirsdag aften – kort før anholdelsestidspunktet – at have stukket sin 40-årige eks-kone i halsen gentagne gange med en kniv, så hun døde.

Politiet anholdt ham i lejligheden, hvor drabet skete, kort tid efter.

I grundlovsforhøret var den anholdte iført hvidt tøj fra Danske Vaskerier, fordi politiet skal undersøge det tøj, som han havde på vde anholdelsen, for tekniske spor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Retten bestemte, at pressen ikke måtte overvære hele grundlovsforhøret og desuden kom der et forbud mod at nævne navnene på den dræbte og på den anholdte. Det skyldes, der er vidner, som politiet endnu ikke har talt med.

Den anholdte kærede ikke fængslingen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...