Den kommende fritids- og idrætspolitik sendes i høring

16. august 2019 Politik

Sønderborg Kommune har siden efteråret 2018 arbejdet med den kommende idræts- og fritidspolitik, der samler og erstatter de tidligere politikker for fritidsområdet og aftenskolerne. Kommunen har løbende indhentet og modtaget mange input til den nye politik fra borgere, foreninger, organisationer og andre interesserede.

Nu er den kommende politik nået til den fase, hvor den skal i høring. Det betyder, at alle interesserede kan kommentere på den i tidsrummet 20. august til 17. september, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eventuelle høringssvar skal skrives på kommunens hjemmeside. Kommentarer, der leveres på andre måder, eksempelvis via email, Facebook eller brev, betragtes ikke som gyldige høringssvar.

Når høringsfasen er ovre, bliver de indkomne høringssvar gennemgået. Herefter overgår den kommende idræts- og fritidspolitik fra at være et udkast til at være en gældende politik på området.

Læs mere om høringen og kommenter på politikken HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Coronasmittede er igen steget

27. oktober 2021 COVID-19

I Sønderborg Kommune er der lige nu 67 personer, som gennem den seneste uge er smittet med Corona.Forleden sagde sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT: Han har endnu ikke set tallene fra mandag. “Det er i Sønderborg, som det er andre steder. Antallet af smittede stiger og det er ikke overraskende”. Genåbningen af samfundet har ikke […]

Læs mere...